Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Szenvedélyesen rajongunk a rumokért, így örömmel osztjuk meg veled e csodálatos szeszes ital iránti szeretetünket. A Premirum Europe-ot mi, két szenvedélyes rumrajongó, Meskó Bálint és dr. Pipei Csaba alapítottuk. A rum összetett és változatos ízei iránti rajongásunk eredménye ez a platform, amely a világ legjobb rumjait, valamint a mögöttük álló hagyományokat és kultúrákat ünnepli.

 

A rumnak gazdag történelme van és ismertető jellemzője, hogy a cukornád erjesztett levéből vagy a cukorgyártás során keletkező cukornád melaszból készül. A gyártási folyamat során a párlatot fahordókban érlelik, ez adja meg az ital különleges ízét és aromáját.

 

Lelkes rumrajongóként sokat utaztunk a Karib-térségben, Közép- és Dél-Amerikában, Ázsiában és Afrikában, hogy felfedezzük a rum gazdag történelmét és gyártási módszereit. Megkóstoltuk és megismertük a különböző rum stílusokat a merész, karakteren száraz rumoktól a fűszeres vagy gyümölcságyon érlelt italokon át az egészen lágy, behízelgően édes rumokig.

 

Oldalunkon a világ legfinomabb prémium rumjai közül válogathatsz. Minden rumot gondosan szelektáltunk, változatos közönségen teszteltük (nyílt és vak teszteken) így biztosítva, hogy kiválóló rumokat nyújtsuk és minden kortyban egy igazán felejthetetlen élményben lehessen részed.

Keresés